(Hybride) Warmtepomp

over waterpompen

Warmtepomp

Een van de meest duurzame oplossingen van deze tijd is de warmtepomp. Deze technologie onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Bij een warmtepomp heeft u geen cv-ketel of gasaansluiting meer nodig.

Ward Aquina Installatietechniek heeft de nodige ervaring op het gebied van warmtepompen. Wij adviseren u graag of uw woning hiervoor geschikt is en welke maatregelen er eventueel nog genomen kunnen worden. Bij een warmtepomp gaat het om een maatwerkoplossing, hiervoor is kennis en ervaring nodig. Zo bent u verzekerd van een duurzame oplossing.

Het beste is als uw woning voorzien is van de volgende voorwaarden:

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp wordt gecombineerd met een hr-ketel, nieuw of bestaand. De warmtepomp zorgt het grootste gedeelte van het jaar voor de verwarming van uw woning. De cv-ketel wordt dan gebruikt voor warm water en als het buiten erg koud wordt. Als bron wordt de buitenlucht of ventilatielucht gebruikt, waardoor er geen ingrijpende maatregelen nodig zijn. Dit zijn namelijk de voorwaarden:

Daardoor is het plaatsen van een hybride oplossing vaak rendabeler in bestaande woningen. Uiteraard zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van hybride warmtepompen. Ook hiervoor geldt dat het een maatwerkoplossing is en we graag vrijblijvend bij u langskomen.

Service en onderhoud

Ook op het gebied van service en onderhoud voor uw warmtepomp zit u bij ons goed.

Voor verschillende redenen is het belangrijk om dit ieder jaar onderhoud te doen, namelijk:

Wij rekenen geen voorrijkosten en werken niet met contracten. Bij ons betaalt u een vaste prijs voor onderhoud. Als u een storing heeft, en u doet onderhoud bij ons, dan komen wij binnen 24 uur. 

Daarnaast hebben wij een online planning waarmee u zelf een afspraak kunt maken wanneer het u uitkomt.

* Let op dit is alleen voor adressen binnen de gemeente Venlo.