Airco installatie

AIRCO INSTALLEREN

Airco

Heeft u interesse in een Airco?

Een airco verhoogt het comfort van uw woning. Hiermee kunt u zowel koelen als verwarmen. Vooral in de zomer dagen als het enkele dagen achter elkaar erg heet is, is het comfort van een airco niet meer weg te denken. Een heerlijke koele slaapkamer of woonkamer als u thuiskomt na een warme dag in de hitte. Uw nachtrust gaat er zeker op vooruit.

Wij plaatsen het merk Gree. Gree gelooft in degelijkheid, doordachtheid en – niet onbelangrijk – smaakvol design. Airconditioning in een woning dient stil, gebruiksvriendelijk, zuinig én krachtig te zijn. Tevens moet een airco-installatie zo onopvallend als mogelijk opgaan in uw interieur. De producten van Gree zorgen dat u en uw familie ongestoord kunnen genieten van een optimaal leefklimaat.

Meerdere modellen

Mocht u graag iets anders willen dan een standaard wit model airco. Dan zijn de meeste modellen van Gree ook te krijgen in antraciet of zilver. Daarnaast werken wij samen met Aircoskins, zo geef je je interieur een extra uitstraling.  Er zijn drie verschillende varianten: 
Basis

Geef je interieur extra uitstraling of zorg dat je airco opgaat in de achtergrond met de AircoSkin Basis. Zijn zachte visuele effecten en de luxe touch verhogen de klasse van je interieur.

Textuur

Geef je interieur extra sfeer met de AircoSkin Textuur. Zijn geavanceerde oppervlak zorgt ervoor dat hij op het oog vrijwel niet te onderscheiden is van echt hout, marmer of steen.

Maatwerk

Maak je interieur extra persoonlijk met de AircoSkin Maatwerk. Omdat wij je afbeelding optimaliseren en de AircoSkin van eersteklas kwaliteit is, komt je afbeelding gegarandeerd mooi op je airco.

Via onderstaande knop kunt u uw ontwerp bestellen en u kunt er zelfs voor kiezen dat wij de skin komen plakken!